<  TERUG NAAR HOME

Jaden Fautubun

“Hoewel ik op het MBO waarschijnlijk iets heel anders ga doen, heb ik toch gekozen voor koken en bakken. Ik hou van lekker eten en vind het belangrijk om goed te leren koken. Thuis kook ik ook elke donderdag iets nieuws.   Is het erg dat ik op het MBO iets anders ga doen? Dat vind ik niet. Ik wil me graag breed ontwikkelen en op het MBO kijken ze niet naar het profiel dat…

Lees meer

Gerard Kampmann

“Horeca, Bakken en Recreatie (HBR) leert je de basisvaardigheden in de keuken, leert je bakken, leert je van alles over gastheerschap en leert je over recreatie en toerisme. Een heel breed profiel dus, maar alles draait om het naar de zin maken van gasten. Het mooie is dat je vaak meteen resultaat ziet van je werk in de vorm van een mooi gerecht, een lekkere koek of een blije gast. Wil je je verdiepen in…

Lees meer