<  TERUG NAAR HOME

Nel van Ginkel

“Het profiel D&P is heel breed; je leert organiseren, communiceren, leiding nemen, plannen, logisch denken en er komt een stuk creativiteit bij kijken. Dit zijn vaardigheden die voor elk beroep nuttig zijn. Multimediaal is nieuw; een heel modern profieldeel dat goed aansluit op de huidige tijd waarin steeds meer digitaal gewerkt wordt.”

 

Wat verwacht je van een leerling die D&P kiest?

 

“Je krijgt in dit profiel het hele proces te zien. Zowel de techniekkant: producten maken en verbeteren,  als de mensenkant: verkopen, presenteren en organiseren. Daar moet je voor open staan. Het een zal je meer aanspreken dan het ander maar je krijgt wel de kans om van alles te proeven. Er wordt daarom van je verwacht dat je je breed wilt oriënteren en je wilt verdiepen in toekomstmogelijkheden. Voor de opdrachten die je krijgt is het belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken.”

 

Wanneer moet je geen D&P kiezen?

 

“D&P is voor niemand een slechte keuze. Bijna alles komt aan bod: koken/catering, techniek, beveiliging, activiteiten organiseren, multimediaal… Alleen verzorging niet. Dus alleen als je weet dat jouw toekomst daar ligt of dat jouw voorkeur heel duidelijk bij een ander profiel ligt, dan zul je niet voor D&P kiezen.”

< GA TERUG