<  TERUG NAAR HOME

Linda den Engelsman

“Het profiel D&P is heel breed; je leert organiseren, communiceren, leiding nemen, plannen, logisch denken, presteren en creëren. Je gaat zoveel als mogelijk aan de slag met praktische opdrachten die, indien mogelijk, ook echt uitgevoerd worden. We zijn veel sportgerelateerd bezig maar we werken ook met de computer en in het technieklokaal.

 

Wat verwacht je van een leerling die D&P kiest?

“Je krijgt in dit profiel het hele proces te zien. De techniekkant: multimediale producten maken en verbeteren, en de mensenkant: organiseren, presenteren en verkopen. Daar moet je voor openstaan. Het een zal je meer aanspreken dan het ander maar je krijgt wel de kans om van alles te proeven. Er wordt daarom van je verwacht dat je je breed wilt oriënteren en je wilt verdiepen in toekomstmogelijkheden.”

“Voor de opdrachten die je krijgt is het belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken.”

 

Wanneer moet je geen D&P kiezen?

“D&P is voor niemand een slechte keuze. Bijna alles komt aan bod: sport, activiteiten organiseren, multimediaal, koken/catering, techniek en beveiliging. Alleen verzorging niet. Dus alleen als je weet dat jouw toekomst daar ligt of dat jouw voorkeur heel duidelijk bij een ander profiel ligt, dan zul je niet voor D&P kiezen.”

Linda den Engelsman

< GA TERUG