<  TERUG NAAR HOME

Jayden

“Ik sport heel graag. Zelf zit ik op voetbal, dat doe ik drie keer in de week. Bij het profiel SDG heb je veel meer sporturen, dat is ook de reden dat ik voor dit profiel heb gekozen.”

 

“In het eerste jaar deed ik een snuffelstage bij het trainingscentrum van de politie. Dat vond ik echt heel leuk. Na Porteum wil ik graag de opleiding Sport & Bewegen doen. Ik denk erover om sportdocent te worden, op een school of misschien wel bij de politie. SDG sluit daar heel goed op aan natuurlijk.”

 

“Bij SDG werk je in periodes van 8 of 9 weken. In zo’n periode ga je aan de slag met een project voor een opdrachtgever. De projecten hebben altijd te maken met gezondheid; een gezonde leefstijl, voeding en beweging. Meestal werken we in groepjes. Dat is fijn want je kunt gebruik maken van elkaars sterke kanten. Samen organiseer je een evenement of een activiteit. Je maakt een website en je promoot het evenement. Het eindresultaat presenteer je aan je docent én de opdrachtgever, die ook een beoordeling geeft. Soms voer je de opdracht ook daadwerkelijk uit.”

 

“Ik ben echt trots als het eindresultaat goed gelukt is en als de opdrachtgever tevreden is. Het geeft een kick waardoor je het de volgende keer net zo goed wilt doen!”

 

“Als jij ook van bewegen houdt dan is SDG de juiste keuze voor jou. Je moet wel durven presenteren. Het is niet erg als je dat nog niet kunt, iedereen vindt dat spannend in het begin. Je leert het vanzelf door het vaker te doen.”

 

 

< GA TERUG