<  TERUG NAAR HOME

Janienke van Voorst

“Ik wil later politieagent worden dus het onderdeel dienstverlening van dit profiel sluit hierbij goed aan. Maar je kan er zoveel meer kanten mee op. Je doet hier van alles wat, dus je komt er vanzelf achter wat je leuk vindt.”

 

“Zelf vind ik het organiseren van (sport)evenementen het leukst. Wat ik heel goed vind is dat je een groeidocument krijgt. Je bouwt daarin een soort CV op van alle vaardigheden die je hebt geleerd. Als je bijvoorbeeld een presentatie hebt gegeven, of een evenement hebt georganiseerd, dan komt dat in je groeidocument te staan en kun je aantonen dat je die ervaring hebt. Dat geeft je een voorsprong want het zijn vaardigheden waar je in de toekomst altijd iets aan hebt.”

 

“Je moet wel van presenteren houden. En je zult veel opdrachten maken, zowel alleen als in groepjes. Je moet dus goed kunnen samenwerken ook al vind je iemand misschien niet zo leuk of aardig.”

 

“In het begin vond ik de opleiding best moeilijk, alle opdrachten die je moet doen en ook omdat het veel werk is om je groeidocument bij te houden. Maar hoe langer je met de opleiding bezig bent, hoe handiger je erin wordt. Het gaat dus steeds makkelijker.”

 

 

< GA TERUG