<  TERUG NAAR HOME

Sheyenne en Niels

Sheyenne:
“Ik werk graag met een laptop. Ik vind het heel interessant om te weten welke programma’s er zijn en wat je daar allemaal mee kan. Je leert daar veel over in het onderdeel ‘multimediale producten maken’ binnen D&P.

 

Ik denk erover om interieurontwerper te worden, dan zal ik veel met grafische programma’s gaan werken.”

 

Niels:

“Voor mij was het meteen duidelijk dat ik voor D&P zou kiezen. Ik wilde vroeger al bij de politie en dat is eigenlijk altijd zo gebleven. Hierna wil ik naar de politieopleiding en het dienstverleningsdeel van D&P sluit hier heel goed op aan.”

 

Sheyenne:

“D&P is een heel breed profiel en biedt dus veel mogelijkheden. Niet alleen op gebied van ICT en multimedia. Je leert ook verkopen, presenteren en organiseren. We organiseren bijvoorbeeld de sporttoernooien voor de leerlingen op school. Omdat dit gezamenlijke projecten zijn, leer je in het profiel D&P dus goed samenwerken.

 

Ook als je nog niet goed weet wat je wilt, kom je er in dit profiel vanzelf achter wat je leuk vindt.”

Niels:

“Bij D&P bouw je een portfolio op van alle vaardigheden die je hebt geleerd. Als je bijvoorbeeld een presentatie hebt gegeven, of een evenement hebt georganiseerd, dan komt dat in je portfolio te staan. Een soort CV om aan te tonen dat je die ervaring hebt. Ervaring waar je in de toekomst altijd iets aan hebt.”

 

“Kies vooral voor D&P als je je breed wilt oriënteren. En je moet wel een beetje van sport houden want in dit profiel heb je meer sport en bewegen dan bij de andere profielen.”

 

 

Sheyenne en Niels - D&P

< GA TERUG